Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1033
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8124/ALKAR-1574935125.jpg

ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΚΑΡ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΤΤΙΚΗ Recommended Αξιώσεις

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 123, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΤΤΙΚΗ 151 24

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία ALKAR ιδρύθηκε από τον κ. Γ. Καραβίδα και µετράει ήδη πάνω από µια 20ετία δυναµικής παρουσίας στο χώρο της κατασκευής κουφωµάτων αλουµινίου. Αποτελεί µια εγγυηµένη και ποιοτική λύση. Τα προϊόντα που παράγει n εταιρεία χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα στην κατασκευή τους, µεγάλη αντόχη στο χρόνο, µέγιστη ασφάλεια και φυσικά, άψογο φινίρισµα. Το άρτια εκπαιδευµένο προσωπικό της ALΚAR αποτελεί εγγύηση για την απαιτητική και εξειδικευµένη κατασκευή που θα της ζητηθεί.

Η φιλοσοφία της εταιρείας έγκειται στην αδιάκοπη προσπάθεια άµεσης κάλυψης των αναγκών των πελατών της, εκσυγχρονίζοντας ταυτόχρονα και το µηχανολογικό της εξοπλισµό. Στις νέες, υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και γραφεία της εταιρείας στη ΒΙΟΠΑ Λιοσίων, n ALKAR, διατηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές, κατασκευάζει µοναδικές δηµιουργίες που ξεχωρίζουν για την άριστη ποιότητα, την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητά τους.

Εφοδιάζοντας και ανανεώνοντας το µηχανολογικό της εξοπλισµό µε τα πλέον σύγχρονα µηχανήµατα, n εταιρεία µπόρεσε να διευρύνει τις δυνατότητές της και στις πιο απαιτητικές αγορές, ακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς, παρέχοντας πάντα πιστοποιηµένες και ολοκληρωµένες λύσεις.

Το άρτια εκπαιδευµένο προσωπικό της ALKAR εργάζεται συστnµατικά, µε αποτέλεσµα οι πελάτες να της δείχνουν αµέριστη εµπιστοσύνη. Η µοναδικά υψηλή ποιότητα, n τεχνογνωσία, σε συνδυασµό µε την απαράµιλλη υλικοτεχνική υποδοµή, έχουν θέσει την εταιρεία ALKAR στην κορυφή της πυραµίδας του κατασκευαστικού χώρου. Η εταιρεία ALΚAR µε τα ανοιγόµενα και συρόµενα κουφώµατα, τα τοξωτά, τα panels, τις γκαραζόπορτες και τις πόρτες ασφαλείας ξύλου n αλουµινίου που κατασκευάζει, επιδιώκει να αποκτήσει ακόµα µεγαλύτερη δύναµη στον ανταγωνιστικό χώρο, χωρίς να µειώσει στο ελάχιστο την ποιότητά της, αφού άλλωστε πρωταρχικός της στόχος είναι n απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

Η ALKAR, σεβόµενη πάντα τον πελάτη, βρίσκεται πάντα κοντά του, και µετά την ολοκλήρωση και παράδοση του έργου, µε την παροχή κάθε δυνατής εξυπηρέτησης µε after sales service. Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, n ηγετική θέση που κατέχει n ALΚAR είναι αποτέλεσµα της αξιοπιστίας των παραγόµενων προϊόντων της, της υπευθυνότητας των ανθρώπων της και των συνεχών επενδύσεών της.

Τα έργα της ALKAR και n φιλοσοφία των ανθρώπων της, αποδεικνύουν τον επαγγελµατισµό και τη συνέπεια που διέπουν την εταιρεία. Στόχος της εταιρείας είναι n υλοποίηση καινοτόµων ιδεών, κάτι που επιτυγχάνεται µε την παρουσίαση των έργων της.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν