Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1391
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7234/-1555659609.jpg

ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΧΑΝΙΑ VASILIS MOTO TYRES ΚΟΛΥΜΠΙΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Recommended Αξιώσεις

Αναγνώστου Γογονή 155, Χανιά, ΧΑΝΙΩΝ 731 34

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

Το βουλκανιζατέρ μας “Vasilis Moto Tyres” το οποίο εδρεύει στα Χανιά της Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την εμπορεία ελαστικών μοτοσυκλετών, έχοντας ως στόχο την πλήρη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής ελαστικών μοτοσυκλετών της παγκόσμιας αγοράς όπως είναι η Michelin, Pirelli, Metzeler, Dunlop κ.α., το βουλκανιζατέρ μας σας προσφέρει ελαστικά υψηλής ποιότητας και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Ακόμα, στο βουλκανιζατέρ μας θα βρείτε και μία μεγάλη ποικιλία από φρένα, αλυσίδες και ότι άλλο χρειάζεστε για τη μοτοσυκλέτα σας.
 
Στο e-shop μας μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ελαστικά μοτοσυκλετών super sport, sport touring, hyper sport, sport racing και on-off σε ασυναγώνιστες τιμές.
 
Διαθέτουμε μια εξειδικευμένη μονάδα ελαστικών για όλους τους τύπους μοτοσυκλετών και είμαστε πάντα σε θέση να σας ενημερώσουμε και να εξυπηρετήσουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε με τα ελαστικά σας ή να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το κατάλληλο ελαστικό για τη μοτοσυκλέτα σας.
 
Χάρη στην μακροχρόνια πείρα μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε το βουλκανιζατέρ μας είναι σε θέση να σας προσφέρει εγγυημένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως αλλαγή ελαστικών, service ελαστικών, ακτινολόγηση, service αναρτήσεων κ.α.
6986985351

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν