Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1545
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8326/-1580050913.png

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΕΖΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ Recommended Αξιώσεις

ΣΑΜΑΡΑ ΣΠΥΡΟΥ 2 (ΓΡΑΦΕΙΟ Α΄11), ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ 491 32

Στοιχεία επιχείρησης

Η Πέζαρου Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Αποφοίτησε από το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Κρήτης.

Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Π.Γ.Ν. Θεσσαλονίκης Α.Χ.Ε.Π.Α., όπου αποκόμισε σημαντική εμπειρία, σε φυσιολογικές και σε κλινικές καταστάσεις ατόμων.

Στα πλαίσια της πτυχιακής της εργασίας ασχολήθηκε με τη διερεύνηση των Διατροφικών Συνηθειών Ελληνικών Οικογενειών στα πλαίσια της Οικονομικής Κρίσης στην Κέρκυρα και στην Κρήτη.

Ως μεταπτυχιακές σπουδές αποτέλεσε αρχικά τοΔίπλωμα Ανωτέρων Σπουδών (HND) στη Συμβουλευτική και Ψυχολογία που αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό γνώσης στην επιστήμη της Ψυχολογίας και τις δεξιότητες στην τέχνη της Συμβουλευτικής.

Ακολούθησε, η ειδίκευση στη Αθλητική Διατροφή για Μεγιστοποίηση της Απόδοσης, με την παρακολούθηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου όπου πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της “Διεθνούς Κοινότητας Αθλητικής Διατροφής” "ΙSSN" των ΗΠΑ .

Στη συνέχεια ξεκίνησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο τμήμα Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με θέμα "Η Διατροφή στην Υγεία και στη Νόσο", με σκοπό να αποκτήσει τον τίτλο Master of Science (MSc).

Τέλος συμμετέχει και παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων, με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση στο διαρκώς εξελισσόμενο κλάδο της επιστήμης της Διατροφής & Διαιτολογίας.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΣΑΜΑΡΑ ΣΠΥΡΟΥ 2 (ΓΡΑΦΕΙΟ Α΄11), ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ 491 32

Στοιχεία επικοινωνίας

ΠΕΖΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ (+)

Κοινωνικά δίκτυα