Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

935
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8518/-1585581825.jpg

ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΓΟΥΔΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 17, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΤΤΙΚΗ 185 31

Στοιχεία επιχείρησης

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1976 στον Πειραιά από τον Αριστογένη Γουδέλη και λειτουργεί μέχρι σήμερα όντας σε δεύτερη γενιά, με τον γιο του Αριστογένη, τον Δημήτρη. 
Ο συνδυασμός πολύχρονης εμπειρίας και νέας οπτικής έχει επιτρέψει την απρόσκοπτη προσαρμογή στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της εποχής μας. Για να καλύπτουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών μας στα πλαίσια της διαρκώς εξελισσόμενης σύγχρονης αγοράς, το γραφείο μας αναβαθμίστηκε εγκαίρως σε τεχνολογικό επίπεδο και σε έμψυχο δυναμικό. Έτσι, προσφέρουμε όλο το φάσμα των εκτελωνιστικών εργασιών (εισαγωγές, εξαγωγές, εφοδιασμοί, φόροι κατανάλωσης) και υπηρεσιών διακίνησης εμπορευμάτων και μέσων μεταφοράς (πλοία, αυτοκίνητα) από τρίτες χώρες και από την Ε.Ε.
Στόχος μας είναι η συνεπής, γρήγορη και συμφέρουσα εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επιδιώκουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές τους ανάγκες σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας: από την πρώτη επικοινωνία μέχρι την παράδοση των εμπορευμάτων στον τελικό τους προορισμό. 
Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται ως εξής: φροντίζουμε πάντα για τη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των πελατών μας, προβλέπουμε και αντιμετωπίζουμε πιθανές δυσκολίες πριν γίνουν προβλήματα και δεν αφήνουμε ποτέ για αύριο κάτι που μπορεί να γίνει σήμερα.

 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν