Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

2065
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7918/KOLLAROS-1571391034.jpg

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΑΡΜΑΡΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΣΚΥΛΙΤΣΗ 2, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ 114 73

Στοιχεία επιχείρησης

Η επιχείρηση μου ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1989.
Είναι συνέχεια εταιρεία της επιχείρησης που ίδρυσε ο πατέρας μου Κολλάρος Αργύριος το 1967, ο οποίος πρόσφερε πολλά στο κλάδο του μαρμάρου και κυρίως στον εκσυγχρονισμό των εργαστηρίων μαρμαρογλυπτικής αλλά και στον τομέα του αδαμαντοφόρου εργαλείου.

Εξειδικεύομαι κυρίως στο τομέα της επεξεργασίας και κατεργασίας του μαρμάρου, γρανίτη, πέτρας κλπ.

Στο κατάστημά μου θα βρείτε οτιδήποτε είναι σχετικό με τους παραπάνω τομείς, όπως ηλεκτρικά εργαλεία, αδαμαντοφόρα εργαλεία, μηχανήματα, εργαλεία καλλιτεχνίας, παραδοσιακά εργαλεία γλυπτικής, πονταδόρους,δίσκους διαμαντέ υγρής και ξηράς κοπής, εργαλεία αέρος κλπ.

Συνεργάζομαι με τις κορυφαίες εταιρίες στον ελληνικό και διεθνή χώρο, με εγγύηση στα προϊόντα, όπως BOSCH, FLEX,   DIAMACO, EXTRA DIAMOND, TOROS, ATLAS CORCO, CUTURI, GIORGI, LARIO, NPK [όπου είμαι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των σκαλιστικών εργαλείων], κ.α.

Επίσης κατασκευάζω πονταδόρους που χρησιμοποιούνται για την αντιγραφή προτομών, αρχαίων ευρημάτων και διαφόρων αντικειμένων.

Τροφοδοτώ με τα προϊόντα μου αρκετούς αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, όπως Ακρόπολη, Ασκληπιείο Επιδαύρου, ναός Επικούριου Απόλλωνα [στην Ανδρίτσαινα], στήλες Ολυμπίου Διός, Λίνδος Ρόδου, Κρήτη, Νεμέα, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, μουσείο Βεργίνας, μουσείο Σαλαμίνας, μουσείο Πειραιά, καθώς και με τις περισσότερες Εφορίες κλασσικών και προϊστορικών αρχαιοτήτων.

Επίσης είμαι σε πλήρη συνεργασία και τροφοδοσία των προϊόντων μου με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, με την Σχολή Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου, με πολλές εικαστικές σχολές και με πολλούς Τήνιους, μαρμαρογλύπτες.
Για τους σπουδαστές και φοιτητές όλων των σχολών κάνω ειδικές τιμές και εκπτώσεις στα προϊόντα μου.

Τροφοδοτώ με τα προϊόντα μου βιομηχανίες και εργοστάσια κατεργασίας μαρμάρου, καθώς και εργαστήρια μαρμαρογλυπτικής σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πελάτες των προϊόντων μου είναι οι σπουδαίοι γλύπτες - καθηγητές κ.κ. Θ. και Σ. Φιλιππότης, Ι. Μανιατάκος, Νίκος Πρασκευάς, Θ. Παπαγιάννης, Κ. Ρόκος, Γ.Χουλιαράς, Τ.Κοζόκος, Ε. Παπαδάκης, Μ. Κάσσης, Δ.Χριστογιάννης, οι γλύπτες Γ. Κυραρίνης, Γ. Αργιλιάς, Χ. Ριγανάς, Δ. Γερολυμάτος, Χ. Κρισικός, Δ.Σκαλκώτος, Γ.Παλαμάρης, Α.Λόλης, Χρ.Λαζαράκης, Γ. Σταματόπουλος, Β. Βασίλη, Όλγα Πλαστήρα, Κ. Βρούβας, Μ.Φιλίππου, Κ.Γεωργίου, Θ.Πανουργιάς και άλλοι νεότεροι και σπουδαίοι γλύπτες.

Η επιχείρησή μου ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις και τα προϊόντα των νέων τεχνολογιών για να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της καλύτερο δυνατόν.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, θα είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση να σας εξυπηρετήσω και να σας πληροφορήσω για οτιδήποτε μου ζητήσετε.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν