Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

2406
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8779/-1596616219.jpg

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΡΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΕΕ Recommended Αξιώσεις

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ 421 00

Στοιχεία επιχείρησης

Η «Τρικαλινή Παράδοση» δημιουργήθηκε από την αγάπη των ιδρυτών της για τον πατροπαράδοτο τρόπο διατροφής, ο οποίος συνδυάζει απλότητα, ποιότητα και αξεπέραστη σπιτική νοστιμιά! Η πρόταση της «Τρικαλινής Παράδοσης» φέρνει στο καθημερινό μας τραπέζι αλλά και σε κάθε εκδήλωση της ζωής μας, παραδοσιακές, χειροποίητες χωριάτικες πίτες και πιτάκια, φτιαγμένες και κατεψυγμένες, σε ιδανικές συνθήκες, με μεράκι και σεβασμό στην αυθεντική απλότητα των παραδοσιακών συνταγών!

Η «Τρικαλινή Παράδοση» ως πρότυπη βιοτεχνία παραγωγής χωριάτικων, χειροποίητων, κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης ιδρύθηκε το 2005 και εδρεύει σε νεοσύστατες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, σε μια περιοχή όπου η πλούσια τρικαλινή γη χαρίζει απλόχερα τα προϊόντα της! Η «Τρικαλινή Παράδοση» είναι μια εταιρία λιανικής και χονδρικής πώλησης. Απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, που αποτελούν το ολοένα αυξανόμενο δίκτυο αντιπροσώπων της, όσο και σε ιδιώτες, που μπορούν να παραγγέλνουν τις πίτες και τα πιτάκια της επιλογής τους και να τα προμηθεύονται στη συνέχεια απευθείας από το χώρο των εγκαταστάσεών της.

Απευθείας από τη θεσσαλική φύση αλλά και από παραγωγούς της περιοχής, διαλέγουμε φρέσκες και ανόθευτες πρώτες ύλες, η αγνότητα των οποίων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη δημιουργία αλλά και τη νοστιμιά των προϊόντων μας! Στη συνέχεια, ανοίγεται καθημερινά με τον πλάστη και με τον αυθεντικό παραδοσιακό τρόπο το φύλλο, το οποίο αποτελεί τη βάση για τη φημισμένη νοστιμιά της «Τρικαλινής Παράδοσης» και τέλος, τα παραδοσικά προϊόντα ζύμης ψύχονται σε ιδανικές συνθήκες ποιότητας και ασφάλειας, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά τους! Οι κατεψυγμένες, χωριάτικες, Τρικαλινές πίτες και τα πιτάκια καλύπτουν όλο το φάσμα των γαστρονομικών απολαύσεων, καθώς παρασκευάζονται σε διάφορες παραλλαγές, με πλούσια γέμιση που ποικίλλει, ικανοποιώντας κάθε σας γευστική επιθυμία!

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΑΡΡΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ (+)

Κοινωνικά δίκτυα