Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1078
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8308/DOMOHOME-1579456475.jpg

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ DOMOHOME ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΑΤΤΙΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΑΤΤΙΚΗ 190 14

Στοιχεία επιχείρησης

Βασιζόμενοι σε αξίες όπως η υπευθυνότητα και η δημιουργικότητα, η εταιρεία μας καθιέρωσε ένα αξιόπιστο όνομα στον χώρο των κατασκευών.

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μετράει 40 χρόνια εμπειρίας, που διακρίνεται για την ικανότητα, εχεμύθεια και σεβασμό προς στους πελάτες της. Συνδυάζοντας την αρχιτεκτονική, τη μηχανολογία και τις ανάγκες σας, δίνοντας μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και στην λειτουργικότητα, επιτυγχάνουμε την οικοδόμηση μιας κατοικίας, ζωντανής αλλά παράλληλα και διαχρονικής, που θα την απολαμβάνετε μια ζωή. Με μια μεγάλη παράδοση να μεταδίδεται από γενεά σε γενεά και δίνοντας βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό       (Πολ. Μηχανικούς, Μηχανολόγους, εργολάβους, σχεδιαστές, οικονομολόγους, νομικούς και συμβολαιογράφους) μπορούμε να αναλάβουμε έργα, ιδιαίτερης σύνθεσης και δυσκολίες.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρία μας Domohome Architecture & Design δραστηριοποιείται και στις αγοροπωλησίες.

Αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα σπίτι, να βρείτε το κατάλληλο επαγγελματικό χώρο ή το ιδανικό ακίνητο εκμετάλλευσης, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή με γνώμονα τις επιθυμίες σας και πάνω από όλα το συμφέρον σας.

 

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Domohome Architecture & Design / Δομοτεχνική

Ιδρύθηκε από τον Πολιτικό Μηχανικό Φώτη Κ. Χρυσούλα με κύριο σκοπό την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών έργων και στην συνέχεια επεκτάθηκε σε μεσιτικές δραστηριότητες.

Κοντά σας, σε ένα μοντέρνο και σύγχρονο ιδιόκτητο χώρο στο Καπανδρίτι Αττικής με υπηρεσίες που παρέχουμε προς όφελος των πελατών μας.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΑΤΤΙΚΗ 190 14

Κοινωνικά δίκτυα