Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1116
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8125/ASTERAS-1575028884.jpg

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ASTERAS WINERY ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, ΠΑΡΟΣ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ 844 00

Στοιχεία επιχείρησης

Το κρασί μας φτιάχνεται με μεράκι και αγάπη και κυρίως από τα πιο ποιοτικά σταφυλια των αμπελώνων μας. Η διαλογή αυτών γίνεται πολύ προσεκτικά, μεταφέρονται στις εγκαταστασεις μας και πέφτουν στο εργαστηριο. έπειτα πάνε με φυσική ροη στο πιεστήριο όπου πιέζονται ανάλογα με την κάθε ποικιλία. Τελος, ο μούστος μεταφέρεται στις δεξαμενές μας για να αρχίσουμε τη διαδικασία της οινοποίησης.

Ο Κωνσταντίνος Ρουσσος λόγω της αγάπης του για την αμπελουργία συνέχισε την καλλιέργεια των αμπελώνων του παππού και του πατέρα του και σταδιακά τους επέκτεινε φυτεύοντας νέα κλήματα τοπικών ποικιλιών σε γραμμική σειρά. Η πρώτη μεγάλη φύτευση έγινε το 2007 με 40 στρέμματα και τα επόμενα τέσσερα χρόνια φυτεύτηκαν αλλά 30. Το οινοποιείο ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2017 παράγοντας χύμα κρασί.

Η πρώτη εμφιάλωση σε γυάλινη φυαλη έγινε το 2018 : λευκό απο ποικιλίες Μονεμβασιά-Μαλαγουζιά-Ασύρτικο, ροζέ από ποικιλίες Μανδηλαριά-μαύρο αηδανι και ερυθρό από ποικιλίες Μονεμβασιά-Μανδηλαριά. Το 2019 αναμένεται να κυκλοφορήσουν δυο ακόμη φιάλες από ΠΟΠ ποικιλίες της ΠΑΡΟΥ, Μονεμβασιά και Μανδηλαριά..

 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν