Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1353
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8336/-1580125588.jpg

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗ ΨΕΙΜΑΔΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ Recommended Αξιώσεις

ΘΡΑΚΗΣ 80, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΤΤΙΚΗ 132 31

Στοιχεία επιχείρησης

Αντιλαμβανόμενοι τις απαιτήσεις σας στο θέμα της διαμόρφωσης υπεύθυνης και συγκροτημένης προσωπικότητας του παιδιού σας και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της σύγχρονης πραγματικότητας, δημιουργήσαμε το 1995 τον παιδικό σταθμό «ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ».

«ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ» είναι  ένας χώρος φτιαγμένος με μεράκι, αγάπη και σεβασμό στη μοναδική και ανεπανάληπτη προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Πρόκειται για ένα φιλικό, χαρούμενο και ασφαλές περιβάλλον, πλούσιο σε ερεθίσματα και γνώσεις, ώστε να προκαλεί το ενδιαφέρον του παιδιού για μάθηση. «ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ», εδώ και πολλά χρόνια, υποδέχονται τα παιδιά-«φιλαράκια» με χαμόγελο, τρυφερότητα, ζεστασιά και με το ίδιο πάντα αίσθημα ευθύνης. Έχοντας πλήρη επίγνωση του έργου που επιτελούμε, συνδυάσαμε την ασφάλεια των ειδικά διαμορφωμένων χώρων με την εμπειρία τόσων χρόνων, για να προσφέρουμε στα παιδιά σας μια σωστή και ολοκληρωμένη προσχολική αγωγή. Μαζί με το εξειδικευμένο και αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό μας, είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθούμε απόλυτα ακόμα και στις πιο υψηλές προσδοκίες σας.

Έχοντας συνειδητοποιήσει το ρόλο μας ως συν-διαμορφωτές της προσωπικότητας του παιδιού, στο καθοριστικής σημασίας στάδιο της προσχολικής ηλικίας, θεωρούμε πως κύρια μέριμνα και ευθύνη και δική μας είναι η φυσική, νοητική, συναισθηματική, αισθητική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού, με το ξεδίπλωμα όλων των πτυχών της προσωπικότητάς του, την ανίχνευση και αξιοποίηση των ιδιαίτερων ικανοτήτων και δεξιοτήτων του, των κλίσεων και ενδιαφερόντων του. Μέσα από την παρατήρηση, τον πειραματισμό, την ανακάλυψη και το ΠΑΙΧΝΙΔΙ δίνεται η δυνατότητα στο παιδί, με πολλούς τρόπους, να αποκτήσει γνώσεις, να υιοθετήσει αξίες, να διατυπώσει ιδέες, να αναλάβει πρωτοβουλίες, να εκφράσει συναισθήματα, να συνεργαστεί, να κοινωνικοποιηθεί…

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν