Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

912
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8791/-1596805437.png

ΠΑΡΟΧΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ SMOOTHIES ΦΡΟΥΤΟΜΑΓΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΕΦΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 5, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 546 24

Στοιχεία επιχείρησης

Από το 1930 στη Θεσσαλονίκη η οικογένεια Ρεφανίδη εμπορεύεται φρούτα και λαχανικά. Από τα παλιά λεμονάδικα και το Μοδιάνο, στην καινούρια λαχαναγορά, από το διανυκτερεύον μανάβικο στη Μπότσαρη, στο μεγαλύτερο κατάστημα φρούτων και λαχανικών Βορείου Ελλάδος στην περιοχή του αεροδρομίου.

Η νέα γενιά φέρνει «φρέσκες», νέες ιδέες στον καινούριο χώρο παρέχοντας στους επισκέπτες εξαιρετικά γευστικές λύσεις ασύγκριτης φρεσκάδας.

Τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά είναι το καθημερινό μυστικό συστατικό της σωστής διατροφής. Ο οργανισμός μας «διψάει» για φρέσκα φρούτα και λαχανικά εποχής και μας ανταμείβει κάθε φορά που του τα προσφέρουμε. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι όλη η μαγεία της φύσης κρύβεται μέσα στα φρέσκα φρούτα. Η φρουτομαγεία!

Ο Γιώργος Ρεφανίδης ξέρει πολύ καλά από φρέσκα φρούτα και λαχανικά και είναι αφοσιωμένος στο έργο του εδώ και πολλά χρόνια για να μας τα προσφέρει σε άφθονη ποιότητα και ποσότητα. Όλα αυτά προέρχονται από τη βαθιά του πεποίθηση ότι τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα φρέσκο φρούτο, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή ένα λαχανικό που θα συνοδεύσει τα γευστικά μας πιάτα.

Μια όαση γεύσης και υγείας στο κέντρο από τη «Φρουτομαγεία Ρεφανίδης»

Η Φρουτομαγεία Ρεφανίδης άνοιξε και στο κέντρο της πόλης, στην πανέμορφη πλατεία Αριστοτέλους και φιλοδοξεί να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας βόλτας. Ας αρχίσουμε τη μέρα μας πριν τη
δουλειά με μια γευστική δόση υγείας, απολαμβάνοντας το φρεσκοστυμμένο χυμό της ημέρας για να τονώσει τις δυνάμεις μας.

Κάντε μια βόλτα και αργότερα το μεσημέρι στο διάλειμμα σας, για να δοκιμάστε μια κατάφρεσκες σαλάτες λαχανικών ή φρουτοσαλάτες σε μια ποικιλία που θα ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο. Αν πάλι, χρειάζεστε
ένα τονωτικό για να σας ενισχύσει, μη προσπεράσετε τα γεύματα ενέργειας με γιαούρτι και τα ροφήματα ενέργειας με γάλα. Είναι οι πιο γευστικές εγγυήσεις ότι θα… ανεβεί η διάθεση σας για τα καλά!

Δεν είναι μόνο η γεύση όμως που θα σας κερδίσει στη Φρουτομαγεία Ρεφανίδη. Είναι ο εξαιρετικά καλαίσθητος νέος χώρος στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης και το πολύ εξυπηρετικό προσωπικό που είναι εκεί για να σας εντυπωσιάσει με πρωτότυπες προτάσεις που χορταίνουν το μάτι και το στομάχι μας!

Πάνω από όλα όμως, η Φρουτομαγεία ήρθε για να μπει στη συνείδηση μας και να μας θυμίζει καθημερινά ότι η υγεία, ο οργανισμός και η δύναμη μας, χρειάζεται τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, γιατί είναι η ζδιατροφική μας αναπνοή.

Στην επόμενη σας βόλτα στην Αριστοτέλους, κάντε μια στάση και περάστε το κατώφλι της Φρουτομαγείας. Δεν θα το μετανιώσετε, με εγγύηση… Ρεφανίδη!

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 5, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 546 24

Κοινωνικά δίκτυα