Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1429
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8290/-1579082888.jpg

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΙΝΔΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ BOLLYWOOD ARTISTIC STUDIO ORIENTAL EXPRESSION ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗ Recommended Αξιώσεις

ΑΝΤΙΟΠΗΣ 31, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ 173 43

Στοιχεία επιχείρησης

Oriental, Ινδικός Χορός, Bollywood Dance, Tribal Fusion, Tahitian Dances, Indian Fusion Bellydance, Hip-Hop, Σύγχρονος Χορός, ακόμη και Θέατρο, είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες του Στούντιο.
Το Artistic Studio ORIENTAL EXPRESSION χρησιμοποιώντας αναγνωρισμένες τεχνικές χορού και θεάτρου της Ανατολής και της Δύσης, δίνει την δυνατότητα στους μαθητές του, μέσα από έναν κύκλο διαφορετικών μαθημάτων, να ανακαλύψουν τον εκφραστικό πλούτο και τις ομοιότητες και τις διαφορές που υπάρχουν στην κινησιολογία των λαών.
Όλα τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε ν’ απευθύνονται όχι μόνο σε επαγγελματίες ηθοποιούς και χορευτές, αλλά και σε ανθρώπους που απλά επιθυμούν να αποκτήσουν μια καλύτερη επαφή με το σώμα τους και να αναπτύξουν τα εκφραστικά τους μέσα.
Το Εργαστήριο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, διοργανώνει Σεμινάρια με διακεκριμένους δασκάλους από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Παράλληλα, γίνονται και μαθήματα Μοντέρνου Χορού και Μουσικοκινητικής και Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Κοινωνικά δίκτυα