Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1110
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8402/-1582293902.jpg

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΛΙΘΟΤΕΧΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ ΝΙΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ 702 00

Στοιχεία επιχείρησης

Ο Νίκος Νικάκης γεννήθηκε στην Κομοτηνή και σπούδασε στην Θεσσαλονίκη στην AAS college Art & Design στη συνέχεια ακολούθησε Μεταπτυχιακό στο Uclan University of Central Lancashire της Μ. Βρετανίας πάνω στο γενικό design.

Ανατρέχοντας στο παρελθόν του Νίκου Νικάκη, τον μάγευε από παιδί οτιδήποτε είχε να κάνει ακριβώς με αυτό. Με το χώρο, τη μορφή του χώρου και τη δημιουργία του.
Το Design, υποστηρίζει, είναι πάρα πολύ σημαντικό για την καθημερινή ζωή των ανθρώπων όπου επιδρούν σωματικά, ψυχολογικά και κοινωνιολογικά. To design είναι όλα όσα ερχόμαστε σε επαφή.  Αυτά τα πράγματα σχηματοποιούν τη ζωή μας. Υπάρχει αυτή η επ’ άπειρον σύνδεση του κόσμου μας.

Πιστεύει ότι η δουλειά του είναι μια μελέτη εναλλακτικών και πιθανών προϊόντων που επηρεάζουν την κοινωνία. Ο Νίκος Νικάκης θεωρεί πως είναι «ο καλλιτέχνης των αληθινών προβλημάτων», της καθημερινής ζωής που μεσολαβεί μεταξύ της βιομηχανίας και των χρηστών. Υποστηρίζει ότι η ζωή μας αναβαθμίζεται όταν βιώνουμε την ομορφιά, την άνεση, την πολυτέλεια, την εκτέλεση και την χρησιμότητα και πως το design μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Θεωρεί ότι το παρελθόν είναι μια βάση, ένα εφαλτήριο πάνω στο οποίο θα πατήσουμε για να προχωρήσουμε μπροστά  δημιουργώντας κάτι καινούριο. Προτιμά να κοιτάζει μπροστά και να αναπτύσσει ιδέες και  concepts που σχετίζονται με τις εκάστοτε συνεχώς μεταβαλλόμενες δυναμικές πνευματικές ανάγκες. Προσωπικά έχει επιλέξει να πειραματίζεται, να αυτοαναιρείται και να αυτό ανατρέπεται.

Σε κάθε project ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία είναι ο φωτισμός του χώρου στον οποίο και δίνει ιδιαίτερη σημασία. Αντικειμενικός του σκοπός είναι η ικανοποίηση των πρακτικών αλλά και των συναισθηματικών αναγκών των πελατών του στο περιβάλλον διαβίωσης, εργασίας, αναψυχής και γενικότερα το περιβάλλον ζωής & δημιουργίας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον πρωτοποριακό σχεδιασμό και στην κατασκευαστική ποιότητα.

Πιστεύει ότι «όχι δεν είναι πολυτέλεια να προσλάβεις designer». Ο σωστός designer είναι εκείνος που θα κάνει σωστές επιλογές, χωρίς λάθη που στοιχίζουν και αυτό είναι τελικά που πληρώνει ο πελάτης, τις σωστές επιλογές σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Απαιτήσεις επιχείρησης

Η επιχείρηση δεν έχει διεκδικηθεί. Ζητήστε την επιχείρησή σας τώρα και συμπληρώστε τα στοιχεία που λείπουν!

Απαιτήσεις επιχείρησης
company map
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΜΗΛΑΡΙΟΥ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ 702 00

Κοινωνικά δίκτυα