Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1201
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8267/-1577792362.jpg

ΧΗΜΙΚΑ ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΪΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 84, ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΪΑ 262 21

Στοιχεία επιχείρησης

Η Βασιλόπουλος Χημικά Α.Ε. ιδρύθηκε το 1953.

Η κύρια δραστηριότητά της είναι η παραγωγή και εμπορία χημικών προϊόντων, τόσο λιανικώς για τον απλό καταναλωτή όσο και χονδρικώς για τον επαγγελματία. Εδρεύει στην οδό Αγίου Ανδρέου 84, στην Πάτρα.

Η βασική της δραστηριότητα περιλαμβάνει την παραγωγή και εμπορία χημικών προϊόντων, essence, αρωμάτων, αιθέριων ελαίων, αρωματικών ελαίων, εργαστηριακών αναλώσιμων, ιατρικών αναλώσιμων, οργάνων χημείας - μέτρησης και εργαστηρίων, οινολογικών οργάνων, χημικών για επεξεργασία νερού, βιομηχανικών καθαριστικών, οξέων, πρώτων υλών καλλυντικών, φυσικών καλλυντικών, απορρυπαντικών και απολυμαντικών, ειδών σαπωνοποιίας, παρασκευής και παραγωγής χειροποίητων σαπουνιών.

Σημαντική είναι η δραστηριοποίηση της εταιρείας στο χώρο της λιανικής πώλησης διαθέτοντας μια εκτενή σειρά χημικών προϊόντων, προϊόντων αρωματοποιίας, καλλυντικών, ελαίων και σαπουνιών τα οποία προορίζονται για επαγγελματική αλλά και για οικιακή χρήση.

Σε εμάς θα βρείτε πρώτες ύλες για την παραγωγή σαπουνιών και κρεμών, και μεγάλη ποικιλία σε έλαια σώματος, αιθέρια έλαια, χύμα κολόνιες και σαπούνια παραγωγής μας.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν