Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1226
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7070/logo-1538760324.png

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΥΡΟΣ ΕΡΜΗΣ ΑΕΞΤΕ Recommended Αξιώσεις

Πλατεία Κανάρη, Ερμούπολη, ΚΥΚΛΑΔΩΝ 841 00

Στοιχεία επιχείρησης

Το ξενοδοχείο Ερμής είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της Ερμούπολης και στεγάζεται σε ένα από τα ιστορικότερα νεοκλασικά κτίρια του νησιού. Βρίσκεται σε εξαιρετικά προνομιακή θέση, επάνω σε μια στενή λωρίδα γής, στη δεξιά άκρη του λιμανιού, με φόντο το ιστορικό κέντρο της πόλης. Με θέα τα βαθυγάλανα νερά του Αιγαίου από τη μία πλευρά και τα ήσυχα νερά του λιμανιού από την άλλη, ο επισκέπτης περιβάλλεται από θάλασσα.

Τα πολυτελώς ανακαινισμένα δωμάτια, η εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα, το άριστο σέρβις και το φιλικό περιβάλλον αποτελούν εγγύηση για μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 70 δωμάτια: δωμάτια με θέα το απέραντο γαλάζιο, δωμάτια με θέα τον κόλπο του λιμανιού, executive δωμάτια, ακόμα και δωμάτια που δεν έχουν θέα τη θάλασσα, αλλά είναι το ίδιο κομψά και ήσυχα.

Με στόχο τη δική σας ικανοποίηση και με απόλυτο σεβασμό σε κάθε επιθυμία σας, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών για μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Στην αίθουσα Ballroom 300 τ.μ. μοναδικού λειτουργικού χώρου, καθώς και σε εξωτερικές βεράντες με θέα το πέλαγος, το ξενοδοχείο αποτελεί την απόλυτη επιλογή για επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια, καθώς και κοινωνικές εκδηλώσεις και γάμους.

Το ξενοδοχείο Ερμής βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από την κεντρική πλατεία του Δημαρχείου και απέχει λίγα μόλις βήματα από τη συνοικία Βαπόρια και το εμπορικό κέντρο. Απέχει από το αεροδρόμιο περίπου 2 χιλιόμετρα.

 

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν