Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1856
  • Υπηρεσίες
  • Ανακυκλώσεις
  • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ SCARTO ΘΕΣΗ ΟΚΤΑΡΙΑ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑ ΥΙΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΙΤΣΑ ΕΕ
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7644/Scartologo300x300-1567418907.jpg

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ SCARTO ΘΕΣΗ ΟΚΤΑΡΙΑ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑ ΥΙΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΙΤΣΑ ΕΕ Recommended Αξιώσεις

ΘΕΣΗ ΟΚΤΑΡΙΑ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ -, ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ, ΛΑΡΙΣΑ 415 00

Στοιχεία επιχείρησης

Ο Αντώνιος Κίτσας ξεκίνησε την επιχείρησή του το 1994 στο 3ο χλμ Λάρισας – Θεσσαλονίκης με αντικείμενο την εμπορία παλαιών σιδήρων και μετάλλων.

 

Η εξέλιξη της εταιρίας δεν άργησε να έρθει όταν μαζί με τον πατέρα (Αντώνη) άρχισαν να δραστηριοποιούνται ενεργά και τα παιδιά του, Νεκτάριος και Αργύρης οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην επιχείρηση.

 

Το 2006 ο Νεκτάριος ιδρύει την πρώτη του ατομική επιχείρηση με αντικείμενο την πώληση παλαιών σιδήρων και μετάλλων και μετέπειτα το 2012 δημιουργείται η εταιρία «ΥΙΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΙΤΣΑΣ Ε.Ε» διακριτικό τίτλο SCARTO και ενασχόληση με την ανακύκλωση σχεδόν πάσης φύσεως υλικού σε καινούριες εγκαταστάσεις και με νέο εξοπλισμό.

 

Η ευαισθητοποίηση της οικογένειας στην ανακύκλωση αλλά και επαναχρησιμοποίηση εξαρτημάτων ήταν σχεδόν δεδομένη μιας και δίπλα στον Αντώνιο οι υιοί έμαθαν πολύ γρήγορα πως να χρησιμοποιούν τα σκάρτα υλικά ή να τα ανακυκλώνουν παράγοντας πρώτη ύλη. Έμαθαν να σέβονται τους ανθρώπους και κατ’ επέκταση το περιβάλλον. Με συνεχόμενη και μακρά πορεία στον χώρο της ανακύκλωσης στόχος της εταιρίας μας έγινε η προστασία του περιβάλλοντος για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον.

2410233470

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΘΕΣΗ ΟΚΤΑΡΙΑ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ -, ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙ, ΛΑΡΙΣΑ 415 00

Στοιχεία επικοινωνίας

ΥΙΟΙ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΙΤΣΑ ΕΕ (+)

Κοινωνικά δίκτυα