Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

989
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/VOUROS-1613147534.jpg

ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΜΠΑΜΠΗ ΑΝΙΝΟΥ 9, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 46

Στοιχεία επιχείρησης

Ο Κωνσταντίνος Βούρος γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη όπου ζει και εργάζεται. Είναι απόφοιτος του 19ου Ενιαίου Λυκείου Θεσσαλονίκης. Το 2003 εισήχθη στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης απ’όπου αποφοίτησε το Νοέμβριο του 2010.
Εκπόνησε διπλωματική εργασία με τίτλο "Urban Jungle" στον τομέα του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με στόχο την ανάπλαση ακάλυπτου χώρου στο ιστορικό κέντρο Θεσσαλονίκης και ερευνητική εργασία με τίτλο "«Λήθινα» μονοπάτια. Τα μπουλούκια των Ζουπανιωτών μαστόρων της πέτρας" σχετική με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Δυτικομακεδόνων μαστόρων.
Το ακαδημαϊκό έτος 2006‐2007 συμμετείχε στο φοιτητικό πρόγραμμα “Erasmus” φοιτώντας για ένα εξάμηνο στο Technische Universität του Βερολίνου.
Συμμετείχε στην ECOWEEK 2011 Εβδομάδα Οικολογίας που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 28/03 – 03/04/2011. Σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο SCHEMA4 παρουσιάστηκε πρόταση βιοκλιματικής ανάπλασης σχολικού συγκροτήματος στη Θεσσαλονίκη με επίκεντρο τον ανασχεδιασμό του αύλιου χώρου και την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του διατμηματικού προγράμματος "Αρχιτεκτονικής Τοπίου" κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2013, όπου εκπόνησε την μεταπτυχιακή διατριβή με τίτλο "Αρχιτεκτονική του Τοπίου ιστορικών ορεινών οικισμών. Ο διατηρητέος οικισμός Πεντάλοφος Βοΐου Κοζάνης".
Από το Φεβρουάριο του 2011 αποτελεί μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

Η επιχείρησή μας στην Θεσσαλονίκη ασχολείται με την αρχιτεκτονική εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Τα έργα μας χαρακτηρίζονται από υψηλή λειτουργικότητα, και υψηλή αισθητική. Η φιλοσοφία σχεδίασης της εταιρείας βασίζεται στη μοναδικότητα κάθε έργου, την σχέση του τοπίου με την αρχιτεκτονική, εξασφαλίζοντας μοναδικές συνθέσεις που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Το αρχιτεκτονικό γραφείο μας αναλαμβάνει: αρχιτεκτονικές μελέτες, εκδόσεις αδειών, προτάσεις και  αρχιτεκτονικής τοπίου υπαίθριων χώρων, ανακαινίσεις και σχεδιασμό κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΜΠΑΜΠΗ ΑΝΙΝΟΥ 9, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 546 46

Στοιχεία επικοινωνίας

ΒΟΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (+)