Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1369
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures2608_img.jpg

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΕΡΛΕΜΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Recommended Αξιώσεις

ΚΕΙΡΙΑΔΩΝ 111, ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ 118 53

Στοιχεία επιχείρησης

Το γραφείο τελετών Ιωάννης Λ. Σερλεμές λειτουργεί από το 1969, με έδρα τα Κάτω Πετράλωνα. Πραγματοποιούμε τελετές σε όλη την Ελλάδα και αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε όλη την γραφειοκρατία και την οργάνωση της εκάστοτε τελετής σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα έθιμα που τηρείτε.

Ο θάνατος ενός κοντινού προσώπου φέρνει μεγάλη αναταραχή και θλίψη στο περιβάλλον του. Είναι απαραίτητο να γίνουν συνδυασμένες κινήσεις από ειδικούς, για να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες χωρίς να επιβαρυνθεί επιπλέον, ψυχολογικά ή οικονομικά, η οικογένεια.

Υπεύθυνα και με τον απαιτούμενο σεβασμό, το γραφείο μας θα κανονίσει κάθε λεπτομέρεια, ώρα και τόπο ταφής, προετοιμασία, στεφάνια, στολισμό κλπ., καθώς και θα σας καθοδηγήσει για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσετε.

Στις τελετές Ιωάννης Λ. Σερλεμές, με τη διεύθυνσή του να γίνεται πλέον από την δεύτερη γενιά της οικογένειας, μένουμε πιστοί στις αρχές μας και δίνουμε έμφαση στο να οργανώσουμε την τελετή με αξιοπρέπεια και με προσιτές για την εποχή τιμές. Στο γραφείο μας, θα σας δώσουμε πληροφορίες για τα είδη τελετών που μπορείτε να επιλέξετε και για όλες τις διαδικασίες. Αναλαμβάνουμε τελετές όλων των τάξεων, αποτεφρώσεις & επαναπατρισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Οι τελετές Ιωάννης Λ. Σερλεμές θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα, ώστε να αποχαιρετήσετε το κοντινό σας άτομο με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν