Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1036
  • Υπηρεσίες
  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΕΣΤΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΣΑΚΙΣΤΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8535/-1586807551.jpg

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΜΙΩΝ ΕΣΤΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΣΑΚΙΣΤΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Recommended Αξιώσεις

ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 21, ΛΑΡΙΣΑ, ΛΑΡΙΣΑ 412 22

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία ΕΣΤΙΑ, που έχει την έδρα της στου Ζωγράφου - Άνω Ιλίσια, διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πολυκατοικιών και διαμερισμάτων της Αττικής, καθώς εξειδικεύεται στην έκδοση κοινοχρήστων και στη διαχείριση κτιρίων.

Αναλαμβάνουμε την έκδοση κοινοχρήστων για την πολυκατοικία σας απλά, γρήγορα και αξιόπιστα, παρέχοντάς σας δύο συγκεντρωτικές καταστάσεις, ένα ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα, μία απόδειξη ενοικιαστή και μία ιδιοκτήτη.

Όλα τα έντυπα είναι γραμμένα με απλό τρόπο αλλά και όσο χρειάζεται αναλυτικά και επεξηγηματικά, ώστε να μπορούν να γίνουν απολύτως κατανοητά, χωρίς καμία δυσκολία από κάθε ένοικο.

Μετά από την έκδοση κοινοχρήστων ακολουθεί η διανομή των ειδοποιητηρίων και η είσπραξη, ενώ στις υπηρεσίες της εταιρείας μας στου Ζωγράφου - Άνω Ιλίσια συμπεριλαμβάνονται και η πληρωμή λογαριασμών και συνεργείων, αλλά και η αποκατάσταση ζημιών ή βλαβών.

Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε πραγματοποιούνται από το έμπειρο προσωπικό μας με στόχο την δική σας εξυπηρέτηση, θεωρούνται απαραίτητες για την συντήρηση μιας πολυκατοικίας και γενικότερα για τη διαχείριση ενός κτιρίου και παρέχονται σε τιμές ιδιαίτερα συμφέρουσες.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών για τη διαχείριση κτιρίων, τα συνεργεία της εταιρείας ΕΣΤΙΑ στου Ζωγράφου - Άνω Ιλίσια πραγματοποιούν, άμεσα και αποτελεσματικά απεντόμωση και απολύμανση κοινόχρηστων χώρων, μυοκτονίες, μία ειδική εφαρμογή για κουνούπια, ψύλλους και κοριούς, καθώς και απώθηση πτηνών.

Παράλληλα, ασχολούμαστε με τη διανομή πετρελαίου θέρμανσης, τις αναγομώσεις και την προμήθεια πυροσβεστήρων, τη συντήρηση ανελκυστήρων, τις αποφράξεις και τις συντηρήσεις αποχετεύσεων, την άντληση υδάτων, τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, τις στεγανοποιήσεις ταρατσών και τα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου.

Ο καθαρισμός της πολυκατοικίας σας αποτελεί ένα ακόμη από τα αντικείμενα δραστηριοποίησης της εταιρείας μας, που εδώ και 40 συναπτά χρόνια σέβεται τις ανάγκες σας και σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης κτιρίων.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Κοινωνικά δίκτυα