Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1785
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4140/-1505313014.jpeg

ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Recommended Αξιώσεις

Κωστή Παλαμά 6, Καβάλα, ΚΑΒΑΛΑΣ 653 02

Στοιχεία επιχείρησης

ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ

Ο Παναγιωτίδης Ιωάννης είναι ειδικός ορθοδοντικός, απόφοιτος του Université PARIS VI και διατηρεί ιατρεία στην Καβάλα, τη Χρυσούπολη και τη Θάσο. Στο καθένα από αυτά ξεχωριστά καλωσορίζει τους γονείς, τα παιδιά και κάθε φίλο και ασθενή, με στόχο την παροχή σε αυτούς ορθοδοντικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
 
Η επιλογή της κατάλληλης ορθοδοντικής θεραπείας αποσκοπεί στη σωστή τοποθέτηση των δοντιών του ασθενούς σε ιδανική θέση στους οδοντικούς φραγμούς στην πάνω και κάτω γνάθο, αποκαθιστώντας τη σωστή λειτουργία του στόματος και ομορφαίνοντας ταυτόχρονα το χαμόγελό του. Στα ιατρεία του στην Καβάλα, τη Χρυσούπολη και τη Θάσο ο ορθοδοντικός Παναγιωτίδης Ιωάννης εφαρμόζει δοκιμασμένες και σύγχρονες τεχνικές, για την επίτευξη άψογων αποτελεσμάτων. Χάρη στην πολυετή πείρα του, καθώς από το 1984 έως σήμερα έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία χιλιάδες περιστατικά από τις πόλεις και τα χωριά της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης- είναι σε θέση να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.
 
Στην ιστοσελίδα του ο ορθοδοντικός αναφέρεται σε απλή και καθημερινή γλώσσα σε ορισμένα βασικά θέματα της επιστήμης της ορθοδοντικής, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κατανοητός σε αυτούς που θα πάρουν την απόφαση να ξεκινήσουν ορθοδοντική θεραπεία, είτε για τους ίδιους είτε για τα παιδιά τους.

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν