Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

2003
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures2943_img.jpg

ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΓΝΑ ΚΡΕΑΤΑ ΝΑΞΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΑΓΑΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Recommended Αξιώσεις

ΠΛΑΤΩΝΟΣ 5-9, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΤΤΙΚΗ 176 72

Στοιχεία επιχείρησης

Αγνά  ποιοτικά κρέατα από τη φάρμα μας στη Νάξο, κατευθείαν στο Κρεοπωλείο μας ''Δραγάζης'' στην Καλλιθέα:

  Με σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές και με οδηγό την πολυετή εμπειρία μας, σάς προσφέρουμε Ντόπια Ελληνικά μοσχάρια, αρνιά, κατσίκια, κοκόρια ελεύθερης βοσκής, κοτόπουλα, χειροποίητα λουκάνικα και άλλα κρεατοσκευάσματα, κάθε μέρα!

Στο κρεοπωλείο μας, επίσης, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία ντόπιων Ναξιακών τυροκομικών προϊόντων όπως:  η διάσημη γραβιέρα Νάξου, το ανθότυρο, η μυζήθρα, η ξινομυζήθρα, το ξυνοτύρι, το κεφαλοτύρι και το λευκό τυρί Νάξου.

Η επιχείρησή μας διαθέτει αγρόκτημα υπαίθριας εκτροφής ζώων και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, επεξεργαζόμαστε κάθε είδος ντόπιου κρέατος, δημιουργώντας αρίστης ποιότητας προϊόντα όπως σουβλάκια, λουκάνικα, κοτόπουλα, μπιφτέκια και πολλά άλλα κρεατοσκευάσματα.

Ακολουθώντας όλες τις νέες τεχνολογίες, παράγουμε για εσάς και σάς προσφέρουμε ντόπιο & αγνό κρέας από μοσχάρι, κατσίκι, αρνί καθώς και επιλεγμένα Ναξιακά τυροκομικά προϊόντα, τα οποία μπορούν να καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή σε πολύ λογικές τιμές.

Επισκεφτείτε το κατάστημά μας ''Δραγάζης'' στην οδό Πλάτωνος 5 - 9, Καλλιθέα Αττικής και είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα των κρεάτων & των τυριών μας καθώς και από την άψογη εξυπηρέτησή μας.

Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης κατ' οίκον, με ελάχιστη παραγγελία 20€.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΠΛΑΤΩΝΟΣ 5-9, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΤΤΙΚΗ 176 72

Στοιχεία επικοινωνίας

ΔΡΑΓΑΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (+)