Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1522
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8774/-1596450173.png

ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΑΘΗΝΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Recommended Αξιώσεις

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 67, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ 193 00

Στοιχεία επιχείρησης

Το κρεοπωλείο μας "Κρεαταγορά Ασπροπύργου" το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο, δραστηριοποιείται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο κρεάτων, προσφέροντας σε κάθε πελάτη του φρέσκα και Ελληνικής προέλευσης νωπά κρέατα καθώς και κρεατοσκευάσματα τα οποία αποτελούν την καλύτερη λύση για το τραπέζι σας.

Με αίσθημα ευθύνης, πολύ μεράκι και αγάπη, καθημερινά στο κρεοπωλείο μας, προσφέρουμε άριστης ποιότητας νωπά κρέατα και κρεατοσκευάσματα αλλά και τη μέγιστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες που μας στηρίζουν και επιλέγουν το κρεοπωλείο μας για την διατροφή των ιδίων και των οικογενειών τους.

Πιο συγκεκριμένα στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία κρεάτων όπως μοσχαρίσιο, χοιρινό, αρνάκι, κατσικάκι και πουλερικά με δυνατότητα επιλογής είδους και ποσότητας που επιθυμείτε, αλλά και δυνατότητα μεριδοποίησης. Ακόμα, στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε και μία μεγάλη γκάμα από είδη delicatessen.

 

Το κρεοπωλείο μας στον Ασπρόπυργο εμπιστεύονται ξενοδοχεία, εστιατόρια και επιχειρήσεις εστίασης της περιοχής για την προμήθεια νωπών κρεάτων και παρασκευασμάτων για την επιχείρησή τους.

Όλα τα κρεατα μας είναι αποκλειστικά ελληνικά και υψηλής διατροφικής αξίας. Χρησιμοποιώντας αυτό το κρέας και πολλά φρέσκα και παραδοσιακά προϊόντα δημιουργούμε πεντανόστιμα κρεατοσκευάσματα για να τα απολαύσετε με την οικογένεια σας, με φίλους η να τα προσφέρετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις σας.

Για εμάς η ποιότητα και η φρεσκάδα του κρέατος είναι το μυστικό της επιτυχίας μας και ο πρώτος λόγος που οι πελάτες μας εμπιστεύονται και προτείνουν το κρεοπωλείο μας στον Ασπρόπυργο στους φίλους τους για την αγορά κρεάτων και παρασκευασμάτων.

Με σκοπό πάντα την άψογη εξυπηρέτηση σας και την γευστική σας ικανοποίηση, σας εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας και σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το κρεοπωλείο μας στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 67, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ 193 00

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΘΗΝΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (+)