Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

790
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8956/______________-1601892263.jpg

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΓΟΡΓΟΝΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΕΡΚΥΡΑ Recommended Αξιώσεις

ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ 491 00

Στοιχεία επιχείρησης

Σας υποδεχόμαστε στο Gorgona Hotel Apartments, στη Γλυφάδα της Κέρκυρας. Η Γλυφάδα βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού, σε απόσταση 16 Km από την πόλη. Απλώνεται κάτω από ένα βουνό με πλούσια βλάστηση. Είναι μια απέραντη και ρηχή παραλία που βαθαίνει σιγά-σιγά και έχει λεπτή χρυσή άμμο που δεν βουλιάζει. Είναι οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και θαλάσσια σπορ.

Αυτή η παραλία με τα δροσερά και απολαυστικά νερά είναι η ποιο «in» παραλία της Κέρκυρας. Επιπλέον πληροφορίες Δέκα μόλις μέτρα από τον αιγιαλό, «απέχει» το ξενοδοχείο μας και 50 m μέχρι 150 m τα διαμερίσματα μας που είναι σε στυλ μπανγκαλόου. Επιπλέον 10 στούντιο και δυο μεγάλα διαμερίσματα όλα με μπαλκόνι και θέα τη θάλασσα ή το βουνό, όλα με κουζινίτσα, ψυγείο, κ.λ.π., απαρτίζουν την μικρή μας μονάδα. Άλλες παροχές και ανέσεις Μεταξύ των δωματίων και παραλίας βρίσκεται το εστιατόριο μας.

Νόστιμα σπιτικά, Κερκυραϊκά φαγητά, ψητά της ώρας, και φρέσκα ψάρια και πολλά άλλα είναι στο μενού μας. Εσείς μπορείτε να τα απολαύσετε στον τεράστιο εξωτερικό χώρο του εστιατορίου ή ακόμα και δίπλα στην πισίνα έχοντας ακριβώς μπροστά σας τη θάλασσα. Σούπες μάρκετ, εξωτερικό μπαρ πισίνας, πάρκινγκ αυτοκινήτων και Internet στο κέντρο εξυπηρέτησης είναι ακόμα στις παροχές μας.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ 491 00

Στοιχεία επικοινωνίας

ΡΙΖΑΒΑΣ Θ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (+)