Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

809
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/____________-1601641234.jpg

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΑΒΕΡΝΑ SARDIS ROOMS ΚΙΜΩΛΟΣ ΑΛΥΚΗ ΣΑΡΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ Recommended Αξιώσεις

ΑΛΥΚΗ, ΚΙΜΩΛΟΣ, ΚΥΚΛΑΔΕΣ 840 04

Στοιχεία επιχείρησης

Το συγκρότημα Sardis Rooms-Resturant σας καλωσορίζει στη μικρή, ασημένια πινελιά του Αιγαίου την πανέμορφη Κίμωλο. Βρισκόμαστε 30m από την παραλία της Αλυκής, μιας από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού.

 

Τα δωμάτια μας είναι εμπνευσμένα από την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική ενώ παράλληλα έχουμε εντάξει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη διαμονή.

 

Το εστιατόριο μας, καταγράφοντας μια πορεία 18 ετών συνεχούς επιτυχούς λειτουργίας θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης και υψηλής ποιότητας.

 

Το συγκρότημα Sardis Rooms αποτελείται απο 10 πλήρως ανακαινισμένα, Α' κατηγορίας παραδοσιακά δωμάτια που βρίσκονται 30μ. από τη θάλασσα.

  

Το φιλόξενο παραδοσιακό οίκημα με την υπέροχη θέα στη θάλασσα, την άνεση και την πολυτέλεια των δωματίων, εξοπλισμένων με όλα τα απαραίτητα, σας περιμένει για να κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες. Και όλα αυτά σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό περιβάλλον, που με μεράκι έχουμε φτιάξει, θέλοντας να σας κάνουμε να νιώσετε σαν το σπίτι σας.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΣΑΡΔΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (+)

Κοινωνικά δίκτυα