A T L A D A S C Y P R U S
Βρισκόμαστε στο όμορφο λιμανάκι της Σκύρου, τη Λιναριά, ένα λιμάνι που ξεχωρίζει τόσο για τη καθαριότητά του όσο και για την οργάνωση και τη γραφικότητά του.Τα δωμάτια μας είναι κτισμένα κάτω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, πάνω στο λόφο, με αμφιθεατρικό τρόπο, προσφέροντας πανοραμική θέα και αποφεύγοντας τη καλοκαιρινή κίνηση του λιμανιού.
Μην παραλείψετε φυσικά να απολαύσετε και το ηλιοβασίλεμα,που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο, από την κοινή βεράντα του ξενοδοχείου μας που βλέπει στο Αιγαίο προσφέροντας ακόμα καλύτερη θέα .
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google και ο χάρτης θα φορτωθεί από το Google-Server και ορισμένα από τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την Google. : //policies.google.com/privacy 'target =' _ blank '> εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές
{picture_path}
Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΛΙΝΑΡΙΑ ΣΚΥΡΟΣ ΕΥΒΟΙΑ