Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1013
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8721/-1594992807.png

ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΚΗΠΑΡΑ ΠΑΤΜΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΚΗΠΑΡΑ, ΠΑΤΜΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 855 00

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρία του κ. Γιάνναρου Θεολόγου βρίσκεται στην Πάτμο του νομού Δωδεκανήσων.
Έχοντας χαράξει πορεία ετών στο χώρο των ανακαινίσεων και δόμησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εγγυάται το αισθητικό και παράλληλα λειτουργικό αποτέλεσμα στον δικό σας επαγγελματικό ή ιδιωτικό χώρο, παρέχοντας υψηλής ποιότητας κατασκευές, εξειδικευμένες υπηρεσίες καθώς και υποστηρικτικές υπηρεσίες.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός και οι χαρακτηριστικές κατασκευές αντανακλούν το νέο κύμα της αρχιτεκτονικής και την εφαρμογή σχεδίων συνδυάζοντας νέες καινοτόμες ιδέες, επώνυμα πιστοποιημένα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που γεφυρώνουν τους κλάδους της αρχιτεκτονικής, των κατασκευών και της διαχείρισης ακόμη και μετά την ολοκλήρωση ενός έργου.
Εφαρμόζοντας έξυπνες λύσεις για την πράσινη δόμηση σε κάθε σπίτι και εξοχική κατοικία καταφέρνει και δημιουργεί κατασκευές μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Μια εταιρία με κάθετη δομή στο χώρο των λιμενικών έργων και των καταδυτικών εργασιών στην Ελλάδα.
Διαθέτοντας εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό παρέχει τις υπηρεσίες της που αφορούν σε λιμενικά έργα,  τοποθέτηση αγωγών, ανέλκυση και χαρτογράφηση ναυαγίων, υποβρύχιες έρευνες και εργασίες για όλη την Ελλάδα, πλωτές μαρίνες, προστασία, διαμόρφωση και εμβάθυνση ακτών και τέλος τον καθαρισμό παραλιών από βράχους.
Η εμπειρία μας, η τεχνική μας υποδομή, ο τεχνολογικός μας εξοπλισμός και η επάνδρωση των αποστολών μας αλλά και κάθε έργου που αναλαμβάνουμε,
με εξειδικευμένους συνεργάτες, εγγυώνται σε σας ένα απόλυτα ασφαλές και άριστο αποτέλεσμα.

6977902882

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν