A T L A D A S C Y P R U S
Αποφάσισα να ασχοληθώ με τον Ιατρικό Βελονισμό συνειδητά, όταν βεβαιώθηκα για τη συνεισφορά του στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων.
Και πάντα βέβαια εφαρμόζοντας την κυριότερη αρχή ενός ιατρού, που είναι να αντιμετωπίζει τους ασθενείς του όπως θα ήθελε να αντιμετωπίσουν τον ίδιο όταν βρεθεί στη θέση τους.
Όσον αφορά στις βελόνες, είναι μιας χρήσης, σε συσκευασία η οποία ξεσφραγίζεται μπροστά στον ασθενή. Οι βελόνες έχουν ειδικό “οδηγό”, ώστε να μην υπάρχει επαφή μεταξύ του τμήματος που εισχωρεί στο δέρμα και του χεριού μου.
Τέλος, εφαρμόζονται οι αυστηρότεροι κανόνες αντισηψίας, πριν και μετά από κάθε συνεδρία.
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί τους Χάρτες Google και ο χάρτης θα φορτωθεί από το Google-Server και ορισμένα από τα δεδομένα σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από την Google. : //policies.google.com/privacy 'target =' _ blank '> εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.
0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές
{picture_path}
Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε
Για να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια πρέπει να συνδεθείτε

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΟΥΣΛΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΙΝΑ