Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1734
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures2102_img.jpg

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΤΕΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΠΑΝΤΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Recommended Αξιώσεις

ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 144, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ 431 31

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία μας ΙΚΤΕΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΕ δημιουργήθηκε το 2005 με όραμα να  αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των ΚΤΕΟ προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες, καινοτομώντας και θέτοντας πρότυπα που καθορίζουν ένα άλλο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Το ΙΚΤΕΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΕ αποτελεί από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, την κορυφαία επιλογή των Καρδιτσιωτών  στις υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου, χάρη στην αυστηρά πελατοκεντρική του φιλοσοφία και την αδιαπραγμάτευτη προσήλωσή του στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Το ΙΚΤΕΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΕ προδιαγράφει το μέλλον σε ότι αφορά τον έλεγχο των οχημάτων και την φιλικότατη εξυπηρέτηση του οδηγού, ενώ παράλληλα θέτει τα πρότυπα σε θέματα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος και οικονομίας.

Όλοι εμείς στο ΙΚΤΕΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΕ εργαζόμαστε με σκοπό να παρέχουμε αξιόπιστες πληροφορίες, πραγματοποιώντας εργαστηριακούς ελέγχους και μετρήσεις στα συστήματα των οχημάτων, ώστε να αναδεικνύεται η πραγματική εικόνα της κατάστασης των οχημάτων στους ιδιοκτήτες τους. Θεωρούμε λοιπόν ότι το να περνά κανείς το όχημά του από Τεχνικό Έλεγχο (ΚΤΕΟ) στην εταιρεία μας δεν αποτελεί πλέον την εκπλήρωση μιας υποχρεωτικής ‘αγγαρείας’, αλλά κίνηση υπευθυνότητας , πρόληψης και πρωτοπορίας.

Ο Τεχνικός Έλεγχος των Οχημάτων είναι υποχρέωση όσο και καθήκον όλων μας.
Το IKTEO ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΕ είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο τεχνικού ελέγχου οχημάτων βασισμένο στις αυστηρές προδιαγραφές λειτουργίας που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι εναρμονισμένο στην Ελληνική νομοθεσία. Ένα αυστηρό σύστημα ποιότητας διασφαλίζει την αμερόληπτη, εμπεριστατωμένη και αντικειμενική διαδικασία ελέγχου των οχημάτων.

Τα επικοινωνιακά – υπολογιστικά συστήματα  εξασφαλίζουν την συνεχή και αξιόπιστη μεταφορά των μετρήσεων (δεδομένων) από και προς το Υ.Μ.Ε. και την εκτύπωση των πραγματικών ευρημάτων του ελέγχου στο εγκεκριμένο από το Υ.Μ.Ε. Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου .

Ο εξοπλισμός της κάθε γραμμής ελέγχου σε συνδυασμό με το εξελιγμένο λογισμικό διαχείρισης Τεχνικού Ελέγχου  , δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Όλες οι ανωτέρω διαδικασίες ακολουθούν τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC ISO 9001:2008

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το άψογα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας, με όπλα την εμπειρία μας στον χώρο και την τεχνογνωσία μας σε κάθε επίπεδο, τις αυτοματοποιημένες γραμμές τεχνικού ελέγχου, το άνετο και το φιλικό περιβάλλον καθώς και το σεβασμό στην ασφάλεια και το χρόνο του πολίτη , μετατρέπουμε την υποχρέωση σας για ΚΤΕΟ σε ευχαρίστηση.

Το Ι.ΚΤΕΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΕ  λειτουργεί σε ένα σημείο της Καρδίτσας με εύκολη προσβασιμότητα,

στην Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου 144 (δίπλα στο χώρο που οργανώνεται η Εμποροπανήγυρη Καρδίτσας), στο κόμβο Καρδιτσομάγουλας. Η κομβική του θέση, μεγιστοποιεί τις ευκαιρίες κυκλοφοριακής διασύνδεσης .

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, που περιλαμβάνουν τέσσερεις υπερσύγχρονους αυτόματους διαδρόμους τεχνικού ελέγχου, δίνουν την δυνατότητα εξυπηρέτησης με αξιοπιστία και υπευθυνότητα μεγάλου αριθμού οχημάτων καθημερινά.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το Ι.ΚΤΕΟ Καρδίτσας ΑΕ, και διενεργώντας Εκούσιο Τεχνικό Έλεγχο
να ελέγξετε (Δωρεάν !!!) την κατάσταση του σχήματός σας (ανεξάρτητα από τον περιοδικό έλεγχο),
π.χ. όποτε αμφιβάλετε για την τεχνική κατάσταση μεμονωμένων συστημάτων του οχήματος σας
(αμορτισέρ ,φρένα ,σύστημα διεύθυνσης κλπ.), ώστε να μπορείτε να νιώθετε ασφάλεια και
σιγουριά στις μετακινήσεις σας.

Οι επισκέπτες μας απολαμβάνουν τις πιστοποιημένες κατά ELOT EN ISO 9001:2008 υπηρεσίες μας από το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό στο άνετο και φιλόξενο περιβάλλον μας.

Ελέγχουμε όλες τις κατηγορίες οχημάτων :

Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης (Ι.Χ.) αυτοκίνητα, Φορτηγά με βάρος έως 3.5 τόνους, αυτοκίνητα Δημόσιας Χρήσης (ΤΑΞΙ, Εκπαιδευτικά κ.α.), Μοτοσυκλέτες , Φορτηγά (Βαρέα) με βάρος άνω των  3.5 τόνους και Λεωφορεία,

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 144, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ 431 31

Στοιχεία επικοινωνίας

ΜΠΑΝΤΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (+)