Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1041
  • Υπηρεσίες
  • ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΑΕ ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΪΑ
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/KTEO-1616320921.jpg

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ Ν. ΑΧΑΪΑΣ ΑΕ ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΑΤΡΑ ΑΧΑΪΑ Recommended Αξιώσεις

ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ 52-54, ΠΑΤΡΑ-ΓΛΑΥΚΟΣ, ΑΧΑΪΑ 265 00

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΑΧΑΙΑΣ ΖΩΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. αποτελεί την συνέχεια μιας σχέσης εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί με την κοινωνία της Αχαϊκής πρωτεύουσας τα τελευταία 38 χρόνια. Η πρωτοποριακή εταιρεία ΠΡΟ-ΚΤΕΟ ΖΩΗΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ που ιδρύθηκε το 1980 κατάφερε να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες ελέγχου αυτοκίνητων στο νομό Αχαΐας. 


Η εμπειρία αυτή και η επιτυχής έκβαση του εγχειρήματος μας έδωσε τη δύναμη και την ώθηση να δραστηριοποιηθούμε και πάλι το 2012 στο τομέα των ΚΤΕΟ. Έχοντας καταγράψει τις ελλείψεις στις ήδη προσφερόμενες υπηρεσίες, αναλαμβάνουμε να εξελίξουμε τον θεσμό του ελέγχου. Με κύριο στόχο την οδηγική ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος διενεργούμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους σε έναν ευχάριστο χώρο. Η εύκολη πρόσβαση , η άμεση εξυπηρέτηση , η αξιοπιστία των αποτελεσμάτων και η σωστή ενημέρωση αποτελούν μέρος της φιλοσοφίας μας. Έχοντας κατασκευάσει ένα φιλοπεριβαλλοντικό κτήριο αποδεικνύουμε στη πράξη την αξία της προστασίας του αστικού περιβάλλοντος. Σε μια δύσκολη εποχή για τον τόπο δημιουργούμε θέσεις εργασίας και δίνουμε πνοή στην Πατρινή επιχειρηματικότητα.


Το ΙΚΤΕΟ ΑΧΑΙΑΣ Ζώης Αθανασόπουλος αποτελεί το μοναδικό ΚΤΕΟ μέσα στην Πάτρα που ελέγχει ΟΛΕΣ τις κατηγορίες οχημάτων και διενεργεί ελέγχους ADR & ATP. Αυτοκίνητα, Δίκυκλα, Μικρά Φορτηγά άλλα και Φορτηγά άνω των 3,5 τόνων ελέγχονται σε εμάς άμεσα χωρίς αναμονή ενώ οι οδηγοί μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στον χώρο αναμονής.


Το κτίριο του Ι.ΚΤΕΟ ΑΧΑΪΑΣ ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής. Με σύγχρονα συστήματα διαχείρισης ενέργειας έχουμε καταφέρει να μειώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. Οι χώροι αναμονής των πελατών προσφέρονται για μία ξεχωριστή φιλοξενία ενώ οι παροχές δεν συναντώνται σε ανταγωνιστικές επιχειρήσεις. Ο περιβάλλων χώρος έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε κατα τους καλοκαιρινούς μήνες οι πελάτες να αναμένουν σε ένα φυσικό περιβάλλον.


Η τοποθεσία που επιλέχθηκε έχει αποδειχθεί στρατηγικής σημασίας. Το Ι.ΚΤΕΟ ΑΧΑΪΑΣ βρίσκεται εγγύτερα του κέντρου της πόλης απο κάθε ανταγωνιστή. Ταυτόχρονα όμως συνδέεται με το σύνολο της πόλης μέσω της κεντρικής αρτηρίας (Λεωφόρος Γλαύκου) που συνδέει το σύνολο του παραλιακού μετώπου της πόλης με την περιμετρική οδό αυτής. 


Το Ι.ΚΤΕΟ ΑΧΑΪΑΣ είναι το μόνο ΚΤΕΟ του νομού, εφοδιασμένο με ένα εξατομικευμένο σύστημα ενημέρωσης πελατών. Το άρτια στελεχωμένο τμήμα ενημέρωσης καταφέρνει να έχει απόλυτη συνέπεια στην ειδοποίηση επόμενου ελέγχου με 100% επιτυχία. 
Εφαρμόζοντας σύστημα πιστοποίησης ISO και διενεργώντας έρευνα ικανοποίησης πελατών ψηφιακών και έντυπων ερωτηματολογίων απο την έναρξη λειτουργίας μας αποδεικνύεται η επιτυχία της επιχείρησης σε όλους τους τομείς.ΚΤΕΟΠΑΤΡΑ KTEOPATRAS KTEO MHXANH  ιδιωτικό κτεο πάτρας, κτεο πατρα, ελεγχος κτεο πατρα, φορτηγα κτεο πατρα

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

Ι. ΚΤΕΟ ΑΧΑΪΑΣ ΑΕ (+)