Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

2270
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7345/NIKOLOPOULOS-1558439143.png

ΛΕΥΚΟΣΙΔΗΡΟΥΡΓΙΑ ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΜΙΝΑΔΕΣ INOX ΔΟΧΕΙΑ ΛΑΔΙΟΥ INOX ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟ Recommended Αξιώσεις

Σαρανταπόρου 47, Πύργος, ΗΛΕΙΑΣ 271 00

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία Άγγελος Νικολόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1990 στον Πύργο Ηλείας με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία ειδών λευκοσιδηρουργίας. Η βιοτεχνία παράγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως δεξαμενές νερού, πετρελαίου, καμινάδες γαλβανιζέ και inox.

Τα δυο τελευταία χρόνια επέκτεινε τις δραστηριότητές της στο χοντρικό εμπόριο σομπών και τζακιών, με σκοπό να καλύψει τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες της τοπικής αγοράς σε συστήματα θέρμανσης που θα ανταποκρίνονται στην απαίτηση για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. 

Με αυτό το γνώμονα η εταιρεία εμπορεύεται υψηλής ποιότητας προϊόντα (σόμπες, τζάκια, είδη ψησίματος και άλλα προϊόντα), πιστοποιημένα και σύμφωνα με τα πρότυπα ασφάλειας και ενεργειακής επίδοσης, τόσο ελληνικής κατασκευής, όσο και εισαγόμενα.

Ελάτε στο χώρο μας να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας και να βρούμε μαζί οικονομικές λύσεις για να καλύψετε αποδοτικά τις ανάγκες σας για θέρμανση.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν