Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

906
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9638/13366-1627411443.jpg

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Recommended Αξιώσεις

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 29, ΕΥΚΑΡΠΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 564 29

Στοιχεία επιχείρησης

Η επιχείρησή μας “Ιωαννίδης Παρτασκευάς” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στην Ευκαρπία, με αγάπη και πολύ μεράκι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών και πιο συγκεκριμένα με μεταλλικά κάγκελα, προσφέροντας κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα αλλά και την υψηλή αισθητική τους.

Ο σίδηρος και ο μπρούντζος είναι διαχρονικά υλικά που σε όλες τις εποχές και σε όλα τα διακοσμητικά στυλ έχουν συνεισφέρει στην αισθητική εικόνα του κατοικήσιμου χώρου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με φαντασία και πολύ διάθεση, δημιουργεί μεταλλικά κάγκελα, μεταλλικά στέγαστρα, τραπέζια, εσωτερικά και εξωτερικά κάγκελα, κυκλικές σκάλες και ειδικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Ευκαρπία και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Τα κάγκελα και όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για την αντοχή τους, την προσοχή στην λεπτομέρεια αλλά κυρίως για την υψηλή και μοντέρνα αισθητική τους. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τα καλύτερα και πιο μοντέρνα κάγκελα για το κτίριό σας.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 29, ΕΥΚΑΡΠΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 564 29

Στοιχεία επικοινωνίας

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (+)