Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

699
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/________-1621536276.png

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ K.M.B. TRANS OE ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΤΖΙΚΗΣ ΕΠΕ Recommended Αξιώσεις

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 23, ΘΗΒΑ, ΒΟΙΩΤΙΑ 322 00

Στοιχεία επιχείρησης

Η K.M.B. ΤΡΑΝΣ Ο.Ε. ιδρύθηκε ως συνέχεια της προσωπικής εταιρείας του κ. Χρήστου Καρατζίκη με έναρξη των δραστηριοτήτων το 1968 και έδρα την Θήβα. Έπειτα από 34 έτη πετυχημένης πορεία στον χώρο των μεταφορών, το 2002 αναλαμβάνει τα ινία της επιχείρησης η δεύτερη γενιά, συνεχίζοντας δυναμικά και αξιόπιστα την οικογενειακή παράδοση. Η εταιρία σήμερα, είναι καταξιωμένη σε όλη την Ελλάδα, όπου και δραστηριοποιείται, χάρις τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη.

Ως μια επιτυχημένη εταιρία, πιστεύουμε ότι η μεταφορά εμπορευμάτων πρέπει να γίνεται αβίαστα, για την επίτευξη αυτού, η ομάδα μας από εξειδικευμένους μεταφορείς χρησιμοποιεί τεχνολογίες αιχμής, άρτιο εξοπλισμό καθώς και χρόνια εμπειρίας (από το 1968) Ο τέλειος συνδυασμός εμπειρογνωμοσύνης , ευελιξίας , συνέπειας και ποιοτικών υπηρεσιών μας επέτρεψε να οικοδομήσουμε ισχυρές, μακροχρόνιες σχέσεις με κορυφαίες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Οφείλουμε όμως να παραθέσουμε και την συμβολή των οδηγών μας όπου μέσω ενός αμοιβαίου σεβασμού, εμπιστοσύνης και επαγγελματισμού μας εκπροσωπούν επάξια καθημερινά. Είμαστε υπερήφανοι διότι προσφέρουμε στους πελάτες μας ασφαλή, οικονομική, έγκαιρη και αξιόπιστη παράδοση. Μια υπόσχεση όπου υποστηρίζεται από όλη την οικογένεια της Κ.Μ.Β. ΤΡΑΝΣ , τους εξειδικευμένους οδηγούς μας που εργάζονται 24ώρες/7ημέρες, τους πελάτες μας, τους διευθυντές μας και τέλος τους ηγέτες μας που χάρις στο όραμά τους αναπτύσσουν με επιτυχία την επιχείρηση.

Στόχος: Κτίζουμε εμπιστοσύνη με πελάτες και προμηθευτές Όραμα: Aαναγνώριση της εταιρίας μας ως κορυφαία μεταφορική, μέσω της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΤΖΙΚΗ ΕΠΕ (+)