Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1787
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7811/logoakmon600x315-1570103557.png

ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΓΟΜΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΚΜΩΝ ΟΕ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ Recommended Αξιώσεις

ΑΔΡΙΑΝΟΥ 8-10, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΤΤΙΚΗ 185 45

Στοιχεία επιχείρησης

Η απόλυτη ανάγκη μας για προσωπική προσφορά και εξυπηρέτηση στο χώρο της ναυτιλίας οδήγησε στην δημιουργία της εταιρείας μας «ΑΚΜΩΝ ΟΕ» - « Ι. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ – Β ΚΑΝΕΛΑΚΗ ΟΕ». Ως αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας που αποκομίσαμε ως συνεργάτες στον τομέα αυτό σε παλαιότερες συνεργασίες μας για είκοσι και πλέον χρόνια, ήταν ή ίδρυση του μηχανουργείου μας με μόνο σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Είμαστε ειδικοί στις επισκευές και αναγομώσεις όλων των τύπων ανταλλακτικών πλοίων όπως κεφαλών εμβόλου, εμβόλων ηλεκτρομηχανής , εμβόλων αλουμινίου, βαλβίδων, εδρών, καπακιών, βάκτρων, βαλβιδοφόρων, ποδιών , καθώς και σε μηχανουργικές εργασίες που αφορούν στον τομέα μας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα και βάση των προδιαγραφών και των απαιτήσεων του πελάτη.

Συγκολλήσεις όλων των τύπων μετάλλων (όπως μπρούντζο, αλουμίνιο , μαντέμι και διαφόρων άλλων τύπων ειδικών κραμάτων ) πραγματοποιούνται στην εταιρεία μας με απόλυτη επιτυχία και άριστο αποτέλεσμα.

Ανταποκρινόμενοι στις επιθυμίες των πελατών μας 24 ώρες το 24ωρο και για 365 μέρες το χρόνο, εξασφαλίζουμε τη σωστή λειτουργία των ανταλλακτικών που επισκευάζουμε ( πάντα μαρκαρισμένα με το λογότυπο μας) και μέσα στο χρονικό όριο που έχει συμφωνηθεί. Επίσης προσφέρουμε και on exchange basis ή on direct sale ανταλλακτικά που υπάρχουν ως stock στις εγκαταστάσεις μ ας

Με γνώμονα τις απαιτήσεις των πελατών μας , η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά ISO 2001: 2000 ( BUREAU VERITAS CERTIFICATION ) προσφέροντας έτσι εγγύηση για την εργασία μας .

Η ικανοποίηση και εξυπηρέτηση των συνεργατών μας είναι για μας στάση ζωής.

Βρισκόμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση στον τομέα της εργασίας μας ευελπιστώντας σε μια μελλοντική συνεργασία.

2104618744

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Ι. -ΚΑΝΕΛΑΚΗ Β. ΟΕ (+)