Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1605
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/KTHMAXORA-1611517576.png

ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΚΤΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙ ΚΑΒΑΛΑ ΤΣΑΚΤΣΑΡΛΗΣ Β.-ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ε. ΑΕ Recommended Αξιώσεις

ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΡΙ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΑΒΑΛΑ 640 08

Στοιχεία επιχείρησης

Το Κτήμα Βιβλία Χώρα βρίσκεται στις πλαγιές του Παγγαίου ΄Ορους, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Οι δημιουργοί του, οι οινολόγοι Βασίλης Τσακτσαρλής και Βαγγέλης Γεροβασιλείου, εγκατέστησαν εκεί το 1998 έναν αμπελώνα βιολογικής καλλιέργειας, που σήμερα καταλαμβάνει έκταση 570 στρεμμάτων. Στο σύγχρονο οινοποιείο, που περιβάλλεται από τον ιδιόκτητο αμπελώνα, παράγονται όλα τα κρασιά του Κτήματο.

 
Το Κτήμα Βιβλία Χώρα βρίσκεται στις πλαγιές του Παγγαίου ΄Ορους, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Οι δημιουργοί του, οι οινολόγοι Βασίλης Τσακτσαρλής και Βαγγέλης Γεροβασιλείου, εγκατέστησαν εκεί το 1998 έναν αμπελώνα βιολογικής καλλιέργειας, που σήμερα καταλαμβάνει έκταση 570 στρεμμάτων. Στο σύγχρονο οινοποιείο, που περιβάλλεται από τον ιδιόκτητο αμπελώνα, παράγονται όλα τα κρασιά του Κτήματος.
 
Στόχος είναι η παραγωγή κρασιών εκλεκτής ποιότητας που φέρουν τη σφραγίδα του οικοσυστήματος του Παγγαίου και εκφράζουν τη μοναδικότητά του.
Η καλλιέργεια του αμπελώνα και η οινοποίηση γίνονται με ιδιαίτερη φροντίδα, αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία των παραγωγών και συνδυάζοντας την παράδοση της περιοχής με την τεχνολογία.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΤΣΑΚΤΣΑΡΛΗΣ Β.-ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Ε. ΑΕ (+)