Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1114
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/KOGKAS-1611514754.png

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΒΕΡΟΙΑ ΚΟΓΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Recommended Αξιώσεις

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΒΡΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΗΜΑΘΙΑ 591 00

Στοιχεία επιχείρησης

Ο πολιτικός μηχανικός ΚΟΓΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ διατηρεί γραφείο στη Βέροια, αναλαμβάνοντας μελέτες και κατασκευές κτιρίων, οικιών και επαγγελματικών χώρων. Ο ΚΟΓΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ δραστηριοποιείται σε όλη τη Β. Ελλάδα και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με πείρα και άψογο επαγγελματισμό.

Η άρτια επιστημονική του κατάρτιση αποτελεί εγγύηση για την παροχή του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, προβαίνοντας σε κατασκευές υψηλών προδιαγραφών, άριστης λειτουργικότητας και αισθητικής, προσαρμοσμένες, πάντα, στις απαιτήσεις των πελατών.

Το γραφείο του στη Βέροια - οικογενειακή επιχείρηση από το 1990- αναλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, από την έκδοση οικοδομικών αδειών και τη μελέτη ενός έργου έως και την πλήρη αποπεράτωσή του.
 
Εμπιστευθείτε τον πολιτικό μηχανικό ΚΟΓΚΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, στη Βέροια, για την κατασκευή της οικίας σας ή και την πλήρη ανακαίνισή της και εξασφαλίστε τις πιο πρωτοποριακές κατασκευαστικές λύσεις!

Ο κ. ΚΟΓΚΑΣ ασχολείται ακόμα με την τακτοποίηση - νομιμοποίηση αυθαιρέτων, ενώ προβαίνει και στη διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων και την έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, η συνεργασία σας με τον εν λόγω πολιτικό μηχανικό θα είναι άψογη και θα διεκπεραιωθεί με απόλυτη συνέπεια, αξιοπιστία, αλλά και λογικές τιμές.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΟΓΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (+)