Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

902
  • Επιχειρήσεις
  • ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΦΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΟΕ
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8677/-1592643241.jpg

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΑΦΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΟΕ Recommended Αξιώσεις

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 29, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΤΤΙΚΗ 135 61

Στοιχεία επιχείρησης

Η «Ζωγράφος», μια επιχείρηση μισό αιώνα τώρα, καινοτομεί δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τρόπους κατασκευών και σχεδίων, με συνέπεια στην ποιότητα της χειροποίητης κατασκευής. Η τεχνολογία σήμερα, έχει καταφέρει να «μηδενίσει» τις αποστάσεις, να βρίσκεις αυτό που θέλεις άμεσα και να μειώνεις τον χρόνο έρευνας στο ελάχιστο.

Από τις πρώτες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, μπορέσαμε να διαθέσουμε υπηρεσίες, προϊόντα κατασκευής μας - και όχι μόνο - μέσα από την ιστοσελίδα μας, με την υπογραφή της ποιότητας που μας χαρακτηρίζει, στην παγκόσμια αγορά, σε εταιρείες όπως η Ολυμπιακή, Τραμ ΑΕ, PCT (Cosco), κ.α., που μας έχουν επιλέξει ως σταθερούς συνεργάτες, τα χρόνια παρουσίας μας.

Με σταθερά βήματα συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε την διαδικτυακή μας παρουσία και την ανάπτυξη μιας σελίδας, που απαντά σε όλα σας τα ερωτήματα, Δίνει λύσεις – συμβουλές από τεχνικούς μας, για θέματα που σας αφορούν για το αυτοκίνητο, το σκάφος, το σπιτι, το γραφείο.

Η παρουσία μας στην Ελληνική αγορά 45 χρόνια τώρα, μας παρέχει τη γνώση να παρέχουμε λύσεις – συμβουλές σε πολλά προβλήματα, απορίες και να σας κατευθύνουμε υπεύθυνα.

Στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα – κόμβο με νέες ιδέες, προτάσεις, υπηρεσίες, προϊόντα για εσάς, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ιδέες σας – προτάσεις για αυτό που δεν βρήκατε, για αυτό που θα μπορούσαμε να σας παρέχουμε και δεν το σκεφτήκαμε, ώστε να το αξιοποιήσουμε προς όφελός σας.

Η επιχείρησή μας υπερβαίνει την οθόνη σας... ώστε να μας νοιώθετε πραγματικά δίπλα σας...

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 29, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΑΤΤΙΚΗ 135 61

Κοινωνικά δίκτυα