Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1177
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8653/16-1591952219.jpg

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Recommended Αξιώσεις

ΝΩΝΑΚΡΙΔΟΣ 3-5, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ 115 22

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρεία «Ευάγγελος Παπαϊωάννου & ΣΙΑ Ο.Ε.» ιδρύθηκε από τον κ. Ευάγγελο Παπαϊωάννου το 1970 και δραστηριοποιείται στην μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση των ανελκυστήρων.

Η εταιρεία «Ευάγγελος Παπαϊωάννου & ΣΙΑ Ο.Ε.» είναι εγγεγραμμένη στα μητρώα ανελκυστήρων από τις πρώτες εταιρείες κατασκευής και συντήρησης ανελκυστήρων. Οι μέχρι σήμερα πάνω από 550 εγκατεστημένοι ανελκυστήρες σε όλη την Ελλάδα (κυρίως στον νομό Αττικής) πιστοποιούν την μακρόχρονη δραστηριότητα της εταιρείας στον χώρο των ανελκυστήρων. Η μεγάλη εμπειρία των τεχνικών υπαλλήλων της εταιρείας, η συνεχής εκπαίδευση τους καθώς και τα 40 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας εγγυώνται την άρτια και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

Στόχοι της εταιρείας είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της, άψογη και γρήγορη τεχνική υποστήριξη με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος για τον πελάτη. Η ικανοποίησης του πελάτη είναι το κυρίως μέλημα για το προσωπικό της εταιρείας μας.

Η «Ευάγγελος Παπαϊωάννου & ΣΙΑ Ο.Ε.» εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Νωνακρίδος 3-5 στους Αμπελόκηπους. Η τοποθεσία της εταιρείας καθώς και ο εξοπλισμός δίνουν την δυνατότητα να καλύπτουμε μια μεγάλη ακτίνα περιοχών, διασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτηση και ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών μας.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Κοινωνικά δίκτυα