Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1229
  • Υπηρεσίες
  • ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΘΕΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΚΟΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/0/THETIS-1612902663.jpg

ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΘΕΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΚΟΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Recommended Αξιώσεις

49 ΜΑΡΤΥΡΩΝ 27, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ 461 00

Στοιχεία επιχείρησης

Το καταδυτικό συνεργείο ΚΟΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ & ΣΙΑ Ο.Ε με διακριτικό τίτλο ΘΕΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ ενημερώνεται και καταρτίζεται διαρκώς ως προς τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των καταδύσεων και της τεχνολογίας, προκειμένου να είναι σε θέση να παρέχει τις πλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις προς τους πελάτες μας.

 

O σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε, μας δίνει την δυνατότητα να φέρουμε σε πέρας όλες τις υποβρύχιες εργασίες που μπορεί να μας ανατεθούν.


Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία έχετε.

Η Εταιρεία ΚΟΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε με των διακριτικό τίτλο ΘΕΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ ιδρύθηκε το 2009 και ασχολείται στον τομέα των υποβρυχίων εργασιών έχοντας στο ενεργητικό της καταδυτικές εργασίες παντός τύπου στην παραθαλάσσια περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Η πολυετή εμπειρία μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας μέσα από συνεχή και αδιάκοπη εκπαίδευση φέρνουν σε πέρας οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο καταδυτικό έργο μας ανατεθεί.

 

Η ΘΕΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ έχει συνεργαστεί  και συνεργάζεται με της μεγαλύτερες εταιρείες της χώρας στον τομέα της ιχθυοκαλλιέργειας - της ναυσιπλοΐας και μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες με αντικείμενο στα λιμενικά έργα.

Αναλαμβάνουμε καταδυτικά έργα σε όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό κατόπιν συννενόησης.
 


 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Η ΘΕΤΙΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗ κατέχει πιστοποιημένη άδεια καταδυτικού συνεργείου και το προσωπικό το οποιό εργάζεται κατέχει πιστοποιημένες άδειες δυτών για εκτέλεση καταδυτικών έργων. Όλες οι καταδυτικές εργασίες πραγματοποιούντε βάση  του ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΑ αριθ.10 και τους διεθνείς κανονισμούς κατάδυσης.

 

Με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που απαιτεί η ενασχόληση με το υγρό στοιχείο, η επιχείρηση κατάφερε να εδραιωθεί και να αναπτυχθεί στο χώρο των καταδύσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε υποβρύχια εργασία θέλετε να τακτοποιήσουμε!


 

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Πιστοποιημένος καταδυτικός εξοπλισμός, πιστοποιημένες φυάλες κατάδυσης, πιστοποιημένοι αεροσυμπιεστές πλήρωσης αέρα, υδραυλικά εργαλεία, εργαλεία χειρός, μηχανήματα υποβρύχιας συγκόλλησης - κοπής, ασκούς ανέλκυσης (μπαλόνια), καταδυτικό σκάφος, σκάφη μεταφοράς δυτών, σύστημα υποβρύχιας ενσύμαρτης επικοινωνίας, καλωδιακή κάμερα CCTV, κάμερες υψηλής ευκρίνειας, αντιρρυπαντικό φράγμα.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΟΝΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ (+)

Κοινωνικά δίκτυα