Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1498
  • Υπηρεσίες
  • Φωτογραφείο
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΙΛΜ FINE ART FILMORA ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/7923/FILMORA-1571392645.jpg

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΙΛΜ FINE ART FILMORA ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ Recommended Αξιώσεις

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ 18, ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ 106 82

Στοιχεία επιχείρησης

Η εταιρία μας δημιουργήθηκε το 1997 στα Εξάρχεια από τον κ. Γιάννη Κυπριώτη με σκοπό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του επαγγελματία φωτογράφου. Εκείνη την εποχή οι περισσότεροι φωτογράφοι χρησιμοποιούσαν φίλμ και ήμαστε από τα πρώτα εργαστήρια που εμφάνιζαν και εκτύπωναν σε λιγότερο από μία ώρα. Οι πελάτες που αποκτήσαμε τότε και εκτίμησαν την ποιότητα, την ταχύτητα και την αξιοπιστία μας είναι ακόμη ενεργοί πελάτες με καθημερινή συνεργασία μαζί μας.

Από τότε ο φωτογραφικός κλάδος εξελίχθηκε ραγδαία και εμείς δεν είχαμε παρά να ακολουθήσουμε αυτό το “νέο” για την εποχή ρεύμα. Με συνεχή έρευνα και πάντα σε ανοιχτή γραμμή με τους πελάτες μας, καταφέραμε να διατηρηθούμε στην κορυφή των προτιμήσεων σας εισάγοντας νέα προϊόντα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις.

Σε εμάς θα βρείτε αξιόπιστες λύσεις σε άριστα υλικά με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Ξεκινώντας από απλές εκτυπώσεις, εμφανίσεις φίλμ και επεξεργασίες μέχρι φωτοχημικές εκτυπώσεις σε μεγάλα μεγέθη, στήσιμο σαλονιών άλμπουμ καθώς και χειροποιήτη βιβλιοδεσία πολλών τύπων άλμπουμ.

Το εργαστήριό μας παραμένει ακόμα και σήμερα στην περιοχή των Εξαρχείων. Βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας 18, σε έναν χώρο 300 τετραγωνικών, αρκετό για να στεγάσει τα υπερσύγχρονα εκτυπωτικά μηχανήματα καθώς και το τμήμα χειροποίητης βιβλιοδεσίας.

Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε, να δείτε απο κοντά τις εγκαταστάσεις μας, να πάρετε μία γεύση απο την τεχνογνωσία μας, να γνωρίσετε το έμπειρο προσωπικό μας και να ξεκινήσετε μια άριστη συνεργασία μαζί μας.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Κοινωνικά δίκτυα