Back to Top
elzh-CNnlenfrdeitptrues
Επαγγελματικός κατάλογος Ελλάδας και Κύπρου
 
 

A T L A D A S  C Y P R U S

1096
https://www.atladas.com/15/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8522/-1585583460.png

ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΡΟΔΟΠΗ ΠΕΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Recommended Αξιώσεις

ΑΙΓΕΙΡΟΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΡΟΔΟΠΗ 691 00

Στοιχεία επιχείρησης

Η επιχείρησή μας “Πετρακόπουλος Δημήτριος” η οποία εδρεύει στην Αίγειρο Κομοτηνής. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει ως βασικό αντικείμενο της τις χωματουργικές εργασίες. Παντός τύπου και αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό έργα στην Κομοτηνή, την Ξάνθη και σε όλο το νομό Ροδόπης.

Με τη πάροδο του χρόνου και ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των πελατών μας. Εκσυγχρονίσαμε τα μηχανήματα και τα φορτηγά μας ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη.

Διαθέτοντας χρόνια παρουσίας στον χώρο, εξελιγμένα και σύγχρονα μηχανήματα, καθώς και έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε είδους χωματουργικές εργασίες, μικρές ή μεγάλες και να τις φέρουμε σε πέρας στους συμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης.

Πιο αναλυτικά αναλαμβάνουμε:

  • Εκσκαφές
  • Κατεδαφίσεις
  • Μπαζώσεις
  • Εκβραχισμοί
  • Επιχωματώσεις
  • Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων
  • Διανοίξεις δρόμων
  • καθώς και παντός είδους χωματουργικές εργασίες

Στην πολύχρονη πορεία μας έχουμε αναλάβει και ολοκληρώσει με κάθε συνέπεια και επαγγελματισμό έναν μεγάλο αριθμό έργων. Τόσο του δημοσίου όσου και του ιδιωτικού τομέα στην Κομοτηνή, την Ξάνθη και σε όλο το νομό Ροδόπης.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η ποιότητα όλων των παροχών μας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η πολυετής πείρα και η τεχνογνωσία μας εγγυάται την άριστη και άμεση εκτέλεση κάθε εργασίας.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
ΑΙΓΕΙΡΟΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΡΟΔΟΠΗ 691 00